tag:blogger.com,1999:blog-7386882088340563475.post2370826131054111934..comments2022-11-08T10:13:44.808+01:00Comments on Judu's special: Egy jó fej káposzta átváltozásaiUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7386882088340563475.post-82256907554243892562010-11-10T17:16:15.727+01:002010-11-10T17:16:15.727+01:00Igen, itt most a gesztenyeliszt adta az édességet....Igen, itt most a gesztenyeliszt adta az édességet. A borsikafű az ízben nem volt domináns. Én most csináltam először, de nem utoljára! :)Juduhttps://www.blogger.com/profile/08599231274560579801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7386882088340563475.post-40980547579237470892010-11-10T17:10:38.148+01:002010-11-10T17:10:38.148+01:00Jó lehetett! Mi csak sűrűre főztük a paradicsomot ...Jó lehetett! Mi csak sűrűre főztük a paradicsomot és úgy adtuk hozzá a káposztát, nem sűrítettük külön, az egyik legnépszerűbb ebédnekvaló nálunk:)<br />Viszont mindig inkább édes, nem bors(ikafű)ozzuk, a végén egy pici méz megy bele, annak nem érződik ki a mézíze, elég karakteres a paradicsom.Andihttps://www.blogger.com/profile/12850559489258779084noreply@blogger.com