Elnézve az időjárásjelentést, nem valószínű, hogy idén még tudunk főzni a kertben, így bejegyzem a múlt hétvégi (még az eső előtti) kerti garázdálkodásom.A kukoricagóré-építő tagságnak vörösboros-vargányás gidapörköltet főztem (a recept közlésétől eltekintenék), a Delikvensnek pedig grillezett vadmalacbordát.
Ez utóbbiban annyi volt a csalás, hogy a hiper-szuper gyorsfőző kuktában kezdte karrierjét, 2 dl sós vízzel leöntve. Kb. 20 percet töltött nagy nyomás alatt, majd átpakoltam a grilltálcára és zsírral kevert, apróra vágott fokhagyma és petrezselyem egyvelegével fűszereztem. Ekkorra a parázs már pont jó volt, 10 percet kellett grillezni és senki meg nem mondta (volna), hogy nem ott lett illatos-omlós-ropogós! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése