A 175°-os sütőben majdnem másfél órát sült és aztán langyosan és hidegen is remekül szeletelhető volt.
Mottó
"Az ételed legyen az orvosságod, az orvosságod legyen az ételed!"
2010. június 28., hétfő
A mi fasírtunk
Nagyon finom- diéta szerinti - fasírtot sikerült összehoznom. Kb. fél kiló sertéslapockát ledaráltam, 2 szelet szalonna társaságában, majd a következőket tettem még hozzá: 1 fej hagyma, apróra vágva, megdinsztelve, 2 gerezd fokhagyma összenyomva, kakukkfű, borsikafű, őrölt kömény, só, fél cukkini és 1 sárgarépa nagylyukú reszelőn lereszelve, 1 kis méretű tojás és 1 kanál útifű maghéj (psyllium husk). Egy szögletes őzgerinc forma aljába füstölt tarja szeleteket raktam, erre jött a massza, majd a tetejére szalonnaszeleteket helyeztem. (Vigyázzunk a massza sózásával!)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése