No, improvizáltam (mint mindig) és azért egész ehető lett. De még egyszer nem állok neki méricskélés nélkül - erre most szavamat adom! :-)
Az alap kókuszkrémes köleskása volt, amit valódi bourbon vaníliával és reszelt citromhéjjal ízesítettem. 4 tojást kettéválasztottam, a sárgáját és a fehérjét is külön habbá vertem, majd összekevertem a köles 2/3-ával és egy kevés gesztenye liszttel. Egy órát sütöttem 160 fokon egy maciformában. Sajna, eléggé összeesett miután kihűlt, kissé sült tejbedara jellege lett. :-) De aztán ketté tudtam vágni és megtölteni a krémmel. A maradék 1/3-ad köleskásához még kókuszkrémet és fagyasztott málnaszemeket adtam, kevés mézzel édesítettem, majd 3 beáztatott, kicsavart, meglangyosított zselatinlapot kevertem bele.
Egy éjszakát hűtőben pihent, aztán másnap a kispajtásokkal szépen befalták. Szóval nem lett olyan rossz.... :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése