Csak négy hozzávalóból áll ez a meleg saláta, mégis nagyon finom ízeket érezhetünk, ha elkészítjük! :)
Hozzávalók: (2 személyre) 2 marék erdei gomba, 8-10 olívabogyó, 8-10 koktélparadicsom, nagy csokor rukkola, [ízlés szerint só, ecet, olaj]
Elkészítés: A gombákat megtisztítjuk, összevágjuk (én most őzlábat és tinorut használtam vegyesen), kevés olajra dobjuk, megsózzuk és fedő alatt pár perc alatt megpároljuk, kicsit hűlni hagyjuk. A paradicsomokat és az olajbogyókat félbevágjuk, a rukkolát összetépjük. Csinosan elrendezzük a tálon és összekeverjük a gombával. Balzsamecettel megspriccelhetjük, olajjal megcsöpögtethetjük, de anélkül is finom. Hedonisták pirított magokkal is megszórhatják!
Utóirat: később az épp kisült kacsamáj mellé köretként is megállta a helyét. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése