Hozzávalók: 2 csirkecomb, 2 nagyobb répa, 2 édeskömény, snidling, só, olívaolaj
Elkészítés: a combokat besózzuk, fűszerezzük kedvenc fűszerünkkel és kevés olívaolajon, fedő alatt megsütjük. A répát meghámozzuk és burgonyahámozóval vékony szalagokat vágunk belőle. Az édesköményt megmossuk, ha fonnyadt a külseje, egy réteget lehámozunk, majd vékony szeletekre vágjuk. A kész combokat kiszedjük, a maradék olajban a zöldségeket megpároljuk. Közben sózzuk, némi snidlinggel ízesítjük. Pár percig fedő alatt pároljuk, majd kissé megpirítjuk.
A tányérra helyezve még vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Elkészítés: a combokat besózzuk, fűszerezzük kedvenc fűszerünkkel és kevés olívaolajon, fedő alatt megsütjük. A répát meghámozzuk és burgonyahámozóval vékony szalagokat vágunk belőle. Az édesköményt megmossuk, ha fonnyadt a külseje, egy réteget lehámozunk, majd vékony szeletekre vágjuk. A kész combokat kiszedjük, a maradék olajban a zöldségeket megpároljuk. Közben sózzuk, némi snidlinggel ízesítjük. Pár percig fedő alatt pároljuk, majd kissé megpirítjuk.
A tányérra helyezve még vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése