Külön sütöttem meg a tököt (sütőben, szeletekben) és a húst (sütőben, egyben), ami bármilyen fajta lehet (malac, pulyka, csirke,stb). Egy serpenyőben szárazon tökmagot pörköltem, amit aztán még melegen rozmaringos sóval mozsárban összetörtem. A kockákra vágott hús és tököt összepirítottam a gázon, majd a tányéron megszórtam a fűszeres tökmaggal és kevés extra szűz olívaolajjal locsoltam meg. Zöldhagyma szárával díszítettem.
Mottó
"Az ételed legyen az orvosságod, az orvosságod legyen az ételed!"
2010. december 30., csütörtök
Duplatökös egytálétel
Külön sütöttem meg a tököt (sütőben, szeletekben) és a húst (sütőben, egyben), ami bármilyen fajta lehet (malac, pulyka, csirke,stb). Egy serpenyőben szárazon tökmagot pörköltem, amit aztán még melegen rozmaringos sóval mozsárban összetörtem. A kockákra vágott hús és tököt összepirítottam a gázon, majd a tányéron megszórtam a fűszeres tökmaggal és kevés extra szűz olívaolajjal locsoltam meg. Zöldhagyma szárával díszítettem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése