Most viszont dőzsölés van (egy sima, októberi hétfőn!), és miért ne osszam meg veled, hátha jövő héten te jutsz hozzá, aztán majd nem tudsz vele mit kezdeni! :))))
Egy szép almát kicsumáztam és 1 cm-es karikákra vágtam. A vékonyan kizsírozott serpenyőt felhevítettem és beleraktam az almakarikákat. Pár percig sütögettem mindkét oldalukat, közben kevés mézet (most épp mustármézet!!!) csorgattam rá és kakukkfű levélkékkel szórtam meg. Közben a májat is 1 cm-es szeletekre vágtam fel és az almát kiszedve, ebben finom zsírban sütöttem 1-1 percig. A végén pici só és bors ment még rá, majd az almát és a májat váltakozva feltornyoztam és a kisült pecsenylével meglocsoltam. :)
Hűha. A szavakat még keresem:)))
VálaszTörlés