A következőt változtattam a recepten: se mazsola, se datolya, hanem aszalt szilva és dió apróra vágva, 2 kanál mézzel, fahéjjal, vaníliaporral és leheletnyi őrölt gyömbérrel megbolondítva lett a töltelék, a brandy helyett pedig 2 ek. fehérborral locsoltam meg (és egy dl vizet öntöttem alá). Lefedve 175 °-os sütőben elég volt neki 1 óra 10 perc. Vaníliafagyi helyett természetesen kókuszkrém került a tetejére. Hmmm, éljen! (Úgy érzem, lesz ez még tovább is....)
Figyu, apáméknak egy zsákkal van a pincében, mikor jártok felénk?
VálaszTörlésBajnokA
Süsd meg! :) Anyuéknak is van, köszi szépen! :)))
VálaszTörlésSütöm-főzöm folyamatosan, de borral még nem locsolgattam, kipróbálom!
VálaszTörlés