Mottó
"Az ételed legyen az orvosságod, az orvosságod legyen az ételed!"
2009. november 24., kedd
Mézes-mustáros csirkecomb savanyított kerékrépával
Bár a kép magáért beszél, részletezem. :)
A csirkecombot besóztam, 1-1 kiskanál biomustárral (melyben nincs se cukor, se édesítő!) és mézzel bekentem, majd Kotányi pizzafűszerrel szórtam meg (oregano, kakukkfű, rozmaring, stb.). Forró libazsírban téve átforgattam őket, majd kb. 1,5 dl frissen facsart narancslével öntöttem le. Fedő alatt 1 órát párolódott, közben ilyen szép aranybarna is lett.
A kerékrépáról itt olvashatsz, ha nem ismered. Savanyítva veszem egy ismerős néninél a piacon. Nagyon finom!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése