Szóval ezt a szép filét kifogtam a Metróban (ez tengeri végre és nem ki-tudja-mivel-etetett tenyésztett) és így készítettem: a sütőtál aljára kevés olívaolajat öntöttem, ráfektettem a besózott halat. Bors helyett apróra vágott, friss borsikafüvet szórtam rá. Darabos paradicsomkonzervet (legjobb a házi!) öntöttem rá, majd fűszereztem Kotányiék Pizza fűszerkeverékével, csíkokra vágott medvehagymával és két gerezd szeletekre vágott fokhagymával. Így nézett ki sütés előtt a tepsiben. Lefedve 20 percet sült a 180°-os sütőben, majd még 10 percet fedő nélkül. A második kép már a tényéron a Delikvens adagja. A póréhagymacsíra itt sem maradhatott el. A fekete tőkehalnak egyébként isteni finom - fehér! - húsa van, szálkátlan, kicsit drágább az átlagosnál, de megéri! :)
Akinek ugye lehet paradicsomot enni:DDD
VálaszTörlésNagyon ínycsiklandó, és biztos finom is.
Háááát, csak ritkán, mert 20-as!!! Épp úgy, mint a banán... :(((
VálaszTörlés