Mottó

"Az ételed legyen az orvosságod, az orvosságod legyen az ételed!"

2010. július 10., szombat

Gidahússal töltött padlizsán

Az eredeti receptet Gabojszánál találtam, amit ezúton is köszönök! A lényeges változtatásom az volt, hogy sertés helyett kecskegida húsát használtam, ami nagyon finom és egészséges. A fűszerezés is kicsit más lett: majdnem minden itthon található zöldfűszerből tettem bele. Konkrétan: lila bazsalikomot, rozmaringot, snidlinget, kakukkfüvet, borsikafüvet és természetesen oreganót. A paradicsomlé saját eltevésű volt. 1 kanál útifű maghéj segített, hogy jobban összeálljon a töltelék. Csak 2 padlizsán tetejére raktam kecskesajtot, de anélkül is finom.

2 megjegyzés:

  1. Oh, ez nagyon finom lehet!:-)))
    Imádom a kecskehúst, csak ritkán van szerencsém hozzá...

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, az alapvető érdem a Tiéd! Nekünk van szerencsénk gyakran hozzá, lévén saját! :)

    VálaszTörlés