Mottó
"Az ételed legyen az orvosságod, az orvosságod legyen az ételed!"
2010. július 10., szombat
Gidahússal töltött padlizsán
Az eredeti receptet Gabojszánál találtam, amit ezúton is köszönök! A lényeges változtatásom az volt, hogy sertés helyett kecskegida húsát használtam, ami nagyon finom és egészséges. A fűszerezés is kicsit más lett: majdnem minden itthon található zöldfűszerből tettem bele. Konkrétan: lila bazsalikomot, rozmaringot, snidlinget, kakukkfüvet, borsikafüvet és természetesen oreganót. A paradicsomlé saját eltevésű volt. 1 kanál útifű maghéj segített, hogy jobban összeálljon a töltelék. Csak 2 padlizsán tetejére raktam kecskesajtot, de anélkül is finom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Oh, ez nagyon finom lehet!:-)))
VálaszTörlésImádom a kecskehúst, csak ritkán van szerencsém hozzá...
Köszönöm, az alapvető érdem a Tiéd! Nekünk van szerencsénk gyakran hozzá, lévén saját! :)
VálaszTörlés