
Nagyon egyszerű reggeli v. vacsora. A sütéshez használt kis formától lesz különleges az egyébként simán "lezöldségesrántottázható" alkotás. :)
Tipp: többféle zöldséget (jó sokat!) vágjunk hasonló nagyságú darabokra (pl. répa, brokkoli, szárzeller, karfiol), külön-külön pároljuk meg őket - majdnem puhára - kevés sós vízben. Ezeket aztán lefagyaszthatjuk és sokféle ételhez felhasználhatjuk!
A kis fém tortácskasütő formákat alaposan kikentem libazsírral, a főtt zöldségeket szépen elrendeztem rajta, majd felvert tojással öntöttem fel a 3/4-éig. Lilahagymával vidámítottam. Forró sütőben 10 perc alatt elkészül! Ízlés szerint szalonnával v. egyéb fűszerekkel bolondítható. Olyan lesz, mint egy kis minipizza. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése